Arbeidsprinsippet og funksjonen til varmluftsirkulasjonsovnen og dens fordeler med høy effektivitet og energisparing

Etter hvert som miljøvernsituasjonen blir stadig mer alvorlig, sammenfallende med epidemien og stigende råvarepriser, har kretskortfabrikker blitt sterkt påvirket.De arbeidskrevende industrielle egenskapene gjør at situasjonen til PCB-industrien ikke er optimistisk.Alle produsenter søker aktivt miljøvern, energisparing og en effektiv og kostnadsreduserende produksjonsmetode, PCb-kortbakeprosessen er en uunnværlig del av kretskortproduksjonsprosessen, og den er også en viktig del av å drive produsentenes energi- sparende og miljøvennlige oppgraderinger og transformasjoner.I denne utgaven vil vi gi deg PCB kretskort baking Bakeløsning, introduserer arbeidsprinsippet og funksjonen, og fordelene ved å erstatte den tradisjonelle PCB-ovnen, noe som bidrar til å doble kvaliteten og effektiviteten.

 

1. Arbeidsprinsippet og funksjonen til tørkeovnen med varmluftsirkulasjon.Sammenlignet med den tradisjonelle ovnen, hva er fordelene ved PCB-kretskortbaking?

001

Effektiv tørking: Xinjinhui varmluftsirkulasjonsovn tar i bruk avansert høyhastighets sirkulerende varmluftsteknologi for å sikre høyhastighetstørking samtidig som den sikrer stabil og jevn temperatur for baking av PCB-kretskort, og forbedrer dermed bakekvaliteten og forkorter baketiden kraftig., dobbel dobling av kvalitet og effektivitet.

 

Energisparing og lavt forbruk: Varmluftssirkulasjonsovnen bruker importert høytemperatur kiselsyreisolerende steinull og andre isolasjonsmaterialer, kombinert med overlegne tetningsegenskaper og et oppvarmings- og isolasjonslufttransportsystem, som kan redusere energisvinn i stor grad.Sammenlignet med tradisjonelle ovner reduseres energiforbruket til varmluftsirkulasjonsovner med mer enn 30 %.

 

Grønn og miljøvennlig: Varmluftsirkulasjonsovnen bruker hovedsakelig relativt ren elektrisk energi og kan integreres med et tusen- eller hundre-nivås filtreringssystem for å redusere avfallsgass, avløpsvann og andre forurensninger under bakeprosessen, og forbedre kvaliteten av PCB-kretskortets tørkeeffekt.Samtidig kan det også effektivt redusere støyforurensning under produksjonsprosessen og oppnå miljøvennlig grønn produksjon.

 

2. Hvorfor er varmluftsirkulasjonsovnen en viktig del av den energibesparende oppgraderingen av PCB-kretskortbakeprosessen?

 

Fordi bakeprosessen ofte tar lang tid, påvirkes strømforbruket og kvaliteten på PCB-kortet betydelig, og basert på storbasert batchproduksjon er plassen som kan spares relativt stor.

 

For eksempel er den termiske effektiviteten til tradisjonelle tørkerom generelt mellom 3 % og 7 %, mens de fleste varmluftsirkulasjonsovner på markedet kan øke den termiske effektiviteten til 45 % eller til og med mer enn 50 %.Xin Jinhuis varmluftsirkulasjonsovn har oppnådd en termisk effektivitet på over 90 % gjennom flere teknologiske iterasjoner og støtte fra flere nasjonale patenterte systemteknologier.Den har egenskapene til effektiv tørkekapasitet, energisparing og lavt forbruk, samt betydelige miljømessige og økonomiske fordeler.Dette betyr en enorm reduksjon i strømforbruk og tørketid, noe som er av stor betydning for kretskortprodusenter.

 

3. Oppsummert kan følgende konklusjoner trekkes fra innholdet i varmluftsirkulasjonsovnen PCB kretskort bakeløsning:

003

PCB kretskort varmluftsirkulasjonsovn har åpenbare fordeler i miljøvern og energisparing.Sammenlignet med tradisjonelle ovner har den betydelige forbedringer i effektivitet, energisparing og miljøvern.Som svar på nasjonal miljøvernpolitikk og realiseringen av grønn produksjon, gir varmluftsirkulasjonsovner en effektiv løsning for tørke- og bakeprosessen til PCB-kretskortindustrien.

 

Samtidig inkluderer varmluftsirkulasjonsovnen også en varmluftsirkulasjonsovn egnet for høyautomatisert storvolumsbaking, en vertikal varmluftsirkulasjonsovn for små partier av diverse materialer eller proofing, og en kombinasjonsbærer som har buffering, midlertidig lagring, og en helautomatisk sirkulasjonsløftetype.Bakeproduksjonslinje. Basert på kundenes individuelle behov, tilbyr Xinjinhui skreddersydde løsninger for bake- og tørkeutstyr.


Innleggstid: 30. mai 2024